Annons:

Annons:

Airbnb satsar på gäster med funktionsnedsättning

21 nya sökfilter introduceras.

– Som passionerad resenär med funktionsnedsättning är jag väldigt stolt och glad över de förändringar vi genomför på Airbnb. Med de nya filtren gör vi det möjligt för alla människor att dela sina hem med funktionsnedsatta runt om i världen. Vårt mål är att göra det möjligt för alla att resa var som helst, oavsett funktionsnedsättning, säger Srin Madipalli, produkt- och programansvarig på Airbnb som befinner sig i Sydkorea under pågågende Paralympics i ett pressmeddelande.

I slutet av 2017 förvärvade Airbnb Accomable, en London-baserad resestartup som länkade ihop resenärer med funktionsnedsättning med boenden som passade deras specifika behov. Accomable grundades 2015 av de två vännerna Srin Madipalli och Martyn Sibley, båda med spinal muskelatrofi.

Ungefär 2 miljarder människor i världen har någon form av funktionsnedsättning. Det svenska bolaget Handiscover har en liknade tjänst.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018