Annons:

Annons:

Hettan i Sverige gör solsemestern superbillig

Den sommarvärme som har rådigt i Sverige de senaste dagrarna, har gjort att priserna på solresor faller med upp till 2 000 kronor.

Priserna på sista-minuten-resor beror till stor del på den rådande efterfrågan. För bara två veckor sedan var det nästan omöjligt att få tag på en sista-minuten-resa och de resor som fanns kvar steg snabbt i pris. Fritidsresor förklarade då den starka efterfrågan med det oförutsägbara vädret skriver Svd. Idag är situationen den omvända. Efter över en vecka med strålande sol i stora delar av Sverige har intresset för att fly landet sjunkit ordentligt. Nu är det rätt tid att fynda resor till soliga orter. Lättast att få en resa till ett bra pris är det för den som vill besöka någon av de stora volymorterna i Turkiet, Cypern, Grekland eller Bulgarien.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Resesäljare, vikariat 4 månader
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
På nytt jobb