Annons:

Annons:

Italien lyfter STS Alpresor

Intresset för skidresor är stort bland svenskarna i vinter. I alla fall enligt STS Alpresor som har ökat försäljningen jämfört med förra säsongen. Mest ökar Italien.

 

STS Alpresor har i dagsläget ökat försäljningen med över 15 procent jämfört med vid samma period i fjol. Mest ökar researrangörens försäljning i de italienska Alperna, vilket bland annat kan förklaras med en ny hotellsatsning i Cervinia. Det 67 rum stora hotellet är enligt researrangören fullbokat under stora delar av säsongen trots att det ännu inte har öppnat.

– Italienska Cervinia har kommit starkt och är nu vår näst största ort efter Bad Gastein. Det ökade intresset för Alperna och framförallt Italien kan bero på vårt stora utbud av skidorter men också bekvämligheten att boka en paketresa som inkluderar allt: flyg, boende, halvpension och liftkort, säger Peter Johnson, vd på STS Alpresor i en kommentar.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Affärsområdeschef för Grupp & Event.
Sista ansökningsdag:
31 March, 2018