Annons:

Annons:

Nordic Camping & Resort rekryterar Johan Söör

Tom Sibirzeff, som grundade Nordic Camping & Resort 2002, och sedan starten och fram till nu har varit bolagets VD, lämnar över stafettpinnen till Johan Söör.

Nordic Camping & Resort är Nordens största och ledande campingkedja. Företaget driver 24 anläggningar och har sitt huvudkontor i Stockholm. Bolaget ägs sedan slutet av 2016 av riskkapitalbolaget Norvestor.

Johan Söör som nu tar över som ny VD har tidigare varit ansvarig för att bygga upp och leda tågoperatören MTR Express i fem år och var dess första VD. Han har totalt 13 års erfarenhet från rese- och servicebranschen, bland annat från konsultfirman McKinsey & Co. där han jobbade med klienter inom flyg-, hotell- och charterbranschen. Han tillträder posten den 16 april, enligt ett pressmeddelande.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

FIELDWOOD TRAVEL I YSTAD SÖKER GRAVIDITETSVIKARIE
Sista ansökningsdag:
15 May, 2018
VD Visit Dalarna
Sista ansökningsdag:
22 April, 2018
Sales Representative
Sista ansökningsdag:
14 May, 2018
Thabela Travel söker reseproducent för Sydamerika
Sista ansökningsdag:
30 April, 2018
eCommerce Generalist med placering i Stockholm
Sista ansökningsdag:
25 April, 2018