Annons:

Annons:

Ny ledning för STS

STS Student Travel Schools stärker koncernledningen och utser bland annat en ny vd. Det framgår av ett pressmeddelande.

STS Student Travel Schools har utsett John Cedergårdh till ny vd. Han kommer närmast från en tjänst som COO på Stafford House International i London. Dessförinnan var han produktchef för STS Highschool.

– Efter ett år av förändringsprojekt och organisatoriska förändringar befinner vi oss nu i en mycket stark position att fortsätta utvecklingen av vår produktportfölj, och därigenom vår expansion globalt, säger John Cedergårdhs i en kommentar.

I och med John Cedergårdhs tillträde som ny vad återgår David Bendz, som varit tillförordnad vd i ett år, till sin roll som styrelseordförande.

STS har gjort ytterligare rekryteringar för att, som det heter, ”stärka och modernisera koncernledningen”. Niclas Lindeberg har utsetts till vice vd efter sex år i olika ledningsroller inom STS. Jessica Nordlander, som närmast kommer från Google i Dublin, blir chief digital officer med ett tydligt uppdrag att digitalisera samtliga delar av STS.
Dessutom är Nina Slupphaug ny operations director. Hon kommer närmast från konkurrenten Explorius Education.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Manager Supplier Optimization Nordic Markets, Stockholm, Sweden
Sista ansökningsdag:
23 February, 2018
Resesäljare till Odenresor AB, Göteborg
Sista ansökningsdag:
28 February, 2018
På nytt jobb