Annons:

Annons:

Oceanien får egen mässa

Visit Pacific. Det är namnet på researrangören Tour Pacifics nya mässa som ska sätta Oceanien på kartan.

Tour Pacific i Helsingborg startar en ny mässa som ska locka svenskar att resa till arrangörens remål  Australien, Nya Zeeland och Söderhavet.

– Som Sveriges ledande arrangör till dessa länder vill vi inspirera svenskarna att redan på hemmaplan få en känsla för dessa fantastiska resmål. Tillsammans med våra samarbetspartners bjuder vi in till att under en dag få en försmak av vad dessa resmål kan erbjuda, lyssna på föredrag och träffa representanter från turistbyråer och leverantörer. Det finns också möjlighet att boka tid med någon av våra egna reseexperter och planera en framtida resa till något av resmålen, säger Tour Pacifics vd Lars Jönsson i en kommentar.

Mässan, som går under namnet Visit Pacific, äger rum den 25 februari på Malmö Live i Malmö. I dagsläget är 35 utställare från åtta länder bokade.

– Tanken är att detta ska bli ett återkommande evenemang, säger Lars Jönsson, som räknar med ca 500 besökare första året.

4 kommentarer

 1. kalle: Varför gjör dom på detta viset? Marknaden för dessa resor finns procentuellt mest i Stockholm och mälardalen - slå erihop med existerande mässor - det är trist att lura era precumtira utställare.
  Svara
 2. Gunde: Påminner lite om de som arrangerar Turkietresor med "mässor" och föreläsningar.
  Svara
 3. Lars Jönsson: Vi arrangerar denna mässa i samarbete med leverantörer som vi jobbat med under många år. Valet av Malmö är för att vi finns i södra Sverige och ett önskemål från flera utställare. Vi har även aktiviteter i Stockholm regelbundet och under 2017 kommer vi att bli mer aktiva i Göteborgsområdet. Tour Pacific har arrangerat resor till Australien, Nya Zeeland och Söderhavet I över 23 år och är störst i Sverige på dessa resmål så vi vet vad våra kunder vill ha. Välkommen till Malmö i februari!
  Svara
 4. Krister: När Lars skriver att de är störst på dessa resmål, hur menar han då?
  Svara

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Apollo söker web editor
Sista ansökningsdag:
21 December, 2017
Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
GRAND HÔTEL SÖKER GROUP- & EVENT SALES MANAGER
Sista ansökningsdag:
12 January, 2018
Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
19 December, 2017
Independent Hotel Group söker In-house sales manager
Sista ansökningsdag:
25 December, 2017
På nytt jobb