Annons:

Annons:

Solresor lägger ner Kerala

Efter endast en säsong lägger Solresor ner fjolårets stora charternyhet Kerala i södra Indien.

– Vi fick mycket medial uppmärksamhet, men kommersiellt blev det ingen succé, säger Solresors vd Anders Hagert till Travel News.
Bristande hotellstandard och infrastruktur på turistorterna gjorde att charterresmålet inte levde upp till charterbolagets och resenärernas krav.
– Vi hade många samtal med hotellen, men det är tyvärr så att Kerala inte är redo för den massturism som charter innebär. Det handlar också om svenska resenärers förväntningar, som kanske väntat sig ett nytt Phuket, säger Anders Hagert.
Beslutet att lägga ner Indienprogrammet beror också på prisökningarna på flygbränsle, som kommer att göra vinterns långdistansresmål dyrare.
-Vid en konjunkturnedgång tror vi att långdistansprogrammet kommer att ta mest stryk, därför är vi lite försiktigare i vinterns upplägg. Vi satsar inte på något nytt resmål i vinter utan håller fast vid våra gamla, bortsett från Kerala.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Apollo söker web editor
Sista ansökningsdag:
21 December, 2017
Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
Independent Hotel Group söker In-house sales manager
Sista ansökningsdag:
25 December, 2017
GRAND HÔTEL SÖKER GROUP- & EVENT SALES MANAGER
Sista ansökningsdag:
12 January, 2018
Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
19 December, 2017
På nytt jobb