Annons:

Annons:

STS lanserar äventyrs- och sportresor för unga

STS Student Travel Schools breddar utbudet och erbjuder nu även upplevelseresor med fokus på äventyr och sport för ungdomar.

Utbildningsföretaget STS Student Travel Schools är nog mest känt för sina språkresor till engelska sydkusten. Nu lanserar företaget ett nytt resekoncept där fokus ligger på upplevelsen genom att utöva sport och äventyr tillsammans med andra unga ifrån hela världen. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Dagens ungdomar vill idag i större utsträckning åka på resor som utgår ifrån deras intressen och därefter väljer man destination. De vill ha ett aktivitetsschema fullt av upplevelser, roliga äventyr och nya erfarenheter, säger Niclas Lindeberg, försäljningsansvarig på STS Student Travel Schools.

STS har redan idag flera resor inom den nya resekategori, till exempel roadtrips i Kanda, fotbollsläger i London och Madrid och och surf och yoga på Bali.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
21 March, 2018
Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
General Manager till nytt boutiquehotell i Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Travel & Meetings Manager
Sista ansökningsdag:
19 March, 2018
På nytt jobb