Annons:

Annons:

Thomas Cook lanserar mobil bankapp

Nu lanserar Thomas Cook Money i samarbete med Ferratum Bank en mobil bankapp utformad för semestrar. Appen är till att börja endast tillgänglig för kunder i Sverige.

Den mobila semesterbankappen, som går under namnet Sumo, ska enligt ett pressmeddelande från Thomas Cook Money erbjuda sparande med ränta, i svenska kronor eller i andra valutor, samt hjälpa semesterfiraren att hålla koll på semesterbudgeten.

– Vi vet att semestrar är en stor investering och därför har vi skapat Sumo som gör det enkelt för våra kunder att planera och spara till semestern hela året. Sumo erbjuder den service och säkerhet som kunder kan förvänta sig av ett traditionellt bankkonto, men eftersom det är skapat med semesterfirare i åtanke finns ett antal positiva fördelar som att det ingår fyra fria bankomatuttag per månad och att antalet köp med kortet är obegränsat, säger Anth Mooney, vd för Thomas Cook Money, i en kommentar.

Sumo-appen, som finns tillgänglig för smartphones, lanseras i Sverige idag onsdag. Fler marknader ska tillkomma under 2018, däribland Storbritannien.

Thomas Cook Money är en fristående affärsenhet inom Thomas Cook Group som utvecklar finansiella tjänster.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Sales Specialist till Sheraton Stockholm
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018
SAS söker Saleability Specialist
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Travel Consultant
Sista ansökningsdag:
28 March, 2018
Teamleader till contact center, vikariat på ca 1 år
Sista ansökningsdag:
30 March, 2018
Inca Tours söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
02 April, 2018