Annons:

Annons:

Uppåt för Apollo i sommar

Apollo Sverige ökade antalet resenärer med 10 procent under perioden maj-september, jämfört med motsvarande period föregående år.

Samtidigt steg omsättningen steg med 18 procent, skriver Apollo i ett pressmeddelande.

– Sommarens starka resultat kan tillskrivas ett antal positiva faktorer som i år har gått vår väg. Vi kunde tidigt konstatera en mycket stark efterfrågan på sommarresor vilket gjorde att vi sålde en betydligt större andel resor, tidigare än vanligt. Den positiva effekten av tidig försäljning ledde även till att det fanns färre resor att sälja på den så kallade sista minuten-marknaden vilket fick prisbilden att hålla sig på relativt höga nivåer säsongen ut, säger Peter Browall, sverigechef på Apollo.

Sommaren visar på en stark Tillväxt var stor bland koncepthotellen Apollo Mondo samt Apollo Sports träningshotell, enligt arrangören.

Apollos fem-i-topp sommaren 2017
1. Kreta
2. Rhodos
3. Kroatien
4. Kos
5. Mallorca

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

GRAND HÔTEL SÖKER GROUP- & EVENT SALES MANAGER
Sista ansökningsdag:
12 January, 2018
Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
19 December, 2017
Apollo söker web editor
Sista ansökningsdag:
21 December, 2017
Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
Independent Hotel Group söker In-house sales manager
Sista ansökningsdag:
25 December, 2017
På nytt jobb