Annons:

Annons:

Ving erbjuder specifik rumsbokning

Ving lanserar en ny tjänst på flera av sina koncepthotell där kunderna kan boka ett specifikt hotellrum.

Mot en mindre servicekostnad kan Vings kunder nu boka ett specifikt rumsnummer inom den rumskategori man bokat. Erbjudandet kommer med med mejl till ett urval av de kunder som bokat ett koncepthotell. I mejlet är de tillgängliga rummen är markerade på en karta över hotellområdet. Erbjudandet styrs av av hur många rum som är tillgängliga och beroende på ankomstdag.

– Våra gäster har länge efterfrågat möjligheten att få bekräftat att de får sitt speciella favoritrum innan de ankommer till hotellet. Vissa vill ha en viss utsikt eller läge på rummet medan andra vill ha ett visst rumsnummer. Nu gör Ving det möjligt för ett större antal gäster att få sitt rumsnummer bekräftat i förväg. Vi är glada att som första större researrangör kunna erbjuda denna service på våra allra mest populära hotell, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving i ett pressmeddelande.

Projektet har testats av Thomas Cook i Norden under vintern och våren och intresset har enligt arrangören varit stort.

Cirka 40 hotell är idag anslutna till projektet, främst koncepthotell som Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och Sentido. Målet att ansluta 300 hotell inom Thomas Cook-gruppens.

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Account Representative – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 December, 2017
GRAND HÔTEL SÖKER GROUP- & EVENT SALES MANAGER
Sista ansökningsdag:
12 January, 2018
Apollo söker web editor
Sista ansökningsdag:
21 December, 2017
Project Manager, CWT Meeting & Events
Sista ansökningsdag:
19 December, 2017
Independent Hotel Group söker In-house sales manager
Sista ansökningsdag:
25 December, 2017
På nytt jobb