Annons:

Femstjärnigt på Norrmalmstorg

TN:s besök på Nobis Hotel börjar ner som en pannkaka och slutar upp som en sol. Femstjärnigt, var ordet.

[i=484022;w440;nb;nl]
Min vistelse på nya femstjärniga Nobis Hotel på Norrmalmstorg börjar allt annat än bra. I bokningsbekräftelsen får jag erbjudande att boka bord på restaurangen via e-post till conciergen. Två mejl går i väg – utan svar. Ett telefonsamtal – fel nummer på webbplatsen. När jag väl kommer rätt är restaurangen fullbokad. Ridå.
På hotellet möts vi av trevlig personal och irritationen byts till försiktig förväntan. Besked att de fixat bord på Caina till klockan 21.00. 
När vi kommer in i hotellrummet förbyts förväntan till ett enda stort wow! Rummet är både hemtrevligt och strikt elegant i dova beiga färger. En orkidé på bordet känns välkomnande och utanför den franska balkongen pågår gatulivet på Norrmalmstorg som bäst.
Nobis är tänkt att vara ett hotell som ägaren Sandro Catenacci själv skulle vilja bo på som affärsresenär, har han sagt i en intervju med TN. Mitt sällskap konstaterar glatt att det var smart att ha eluttag i kassaskåpet för att ladda laptopen och att det är lätt och gratis att koppla upp sig på nätet. Att det går att låna Ipad:s i receptionen känns inte heller helt fel. 
Men alla hotellkungens löften uppfylls inte. Det går inte att lyssna på Spotify genom egen Ipad eller checka in och få rumsnyckel i mobilen. Löftet att personalen är så serviceminded att de erbjuder sig att springa till Apoteket om man mår dåligt skulle även komma att testas.
Jag slänger mig på de sköna sängarna och längtar redan efter sängdags när jag känner de fluffiga täckena och kuddarna.
Miljön på restaurangen, som är inhyst i valven längst inne, är riktigt, riktigt bra. Frukosten är femstjärnig trots att de inte serverar min favorit äggröra. Getmjölk till havregrynsgröten, vildsvinsprinskorv till omeletten och blåbärssylt från Jämtland till pannkakorna. 
Men hur var det då med apoteket?
Vi ringer ner till receptionen och frågar efter närmaste apotek. ”Kom ner hit så ordnar vi det”, blir svaret. Bingo!

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024