Annons:

Ingrid startar barnslig resebyrå

Efter tre döttrar och 20 år i resebranschen, bland annat på Ving, startar Ingrid Ehlin resebyrån Piggehlin, barnens egen resebyrå.

Är det läskigt att starta eget?
– Det är verkligen en känsla av skräckblandad förtjusning. Det är en spännande och stor utmaning att få satsa på någonting som jag tror på, samtidigt som det skapar sömnlösa nätter med oro över om affärsidén ska lyckas.

Varför ska barn ha en egen resebyrå?
– Är barnen nöjda är de vuxna nöjda. Ambitionen är att inga barn ska behöva bli exkluderade, om de till exempel har funktionshinder eller allergier. Vi kan ta hand om det mesta. Vi ser även en stor utmaning i att skapa arrangemang för de äldre barnen, tonåringarna.

Vad lärde du dig under din tid på Ving?
– Ving var yrkeslivets bästa skola. Främst lärde jag mig att vi alla är olika och bär på olika förväntningar, som en reseguide ska kunna uppfylla. Livet går ju vidare även på semestern: gäster dör, gäster förälskar sig, kanske inte i den som de reste med, gifter sig, berusar sig. Allt händer!

Har barnen det bättre hos er än med Lollo och Bernie på Sunwing?
– Inte bättre, men med vår erfarenhet och litenhet kan vi se varje resenär. Vår ambition är att bemöta allas förväntningar.  

Har du någon destination att rekommendera för resor med familjen?  
– Jag tycker att vi ska se vårt eget vackra land, Sverige är fantastiskt! För min egen familjs räkning blir det Gotland i sommar. Till hösten blir det även en långhelg ”hem” till Marbella i södra Spanien för att förlänga sommarkänslan.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024