Annons:

Från söderhavet till skogsmulle

Å jobbets vägnar reser Tour Pacifics grundare Lars Jönsson allt som oftast till avlägsna paradisöar med vajande palmer. På semestern hittar ni honom dock i inre Småland där han har förvärvat inte en, utan två lyxiga stugor i Gnosjö och Gislaved.
Han har blivit en lokal snackis eftersom han dessutom hyr ut stugorna för priser som får smålänningarna att häpna.
– Jag tar upp till 12 000 kronor för en vecka under högsäsong, då de flesta andra stugor i området ligger på 4 000-5000 kronor. Med tanke på att jag redan första året hade uthyrt i princip hela sommaren så finns det uppenbarligen en marknad för ett lite lyxigare semesterboende, säger Lars Jönsson.  
Främst är det tyskar som lockas till de småländska skogarna, men även en och annan svensk med plånbok i storlek större har bott i Lars Jönssons sommarstuga. För Travel News avslöjar han vad Småland har som inte Söderhavet har.   
– Regn, knott och grumliga sjöar. Nej, skämt åsido, framför allt är det tillgängligheten som gör att man kan åka i väg över en helg efter en stressig arbetsvecka. Jag har aldrig varit en skogsmulle tidigare, men jag har lärt mig att uppskatta allt vad skogen har att ge i form av växtlighet, dofter och avkoppling.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024