Annons:

Så läser du hela TN på webben – gå med i Travel News PLUS

Ditt kundnummer och din mejladress som är kopplad till din prenumeration. Det är allt som behövs för att bli medlem i Travel News PLUS – och kunna läsa alla artiklar från månadsmagasinet på nätet. Om du känner dig osäker på hur du går tillväga, läs TN:s Fråga-Svar till Travel News PLUS.

1. Varför ska jag gå med i Travel News PLUS?

Svar: Du får läsa alla artiklar och reportage från papperstidningen, enkelt och smidigt om du är på resande fot eller har tappat bort senaste numret. Du kommer även att få del av exklusivt digitalt material som vi lägger ut på webben i samband med våra kartläggningar, exempelvis Resebyråtoppen och Lönetoppen.

2. Varför talar ni så mycket om att det bara är betalande prenumeranter som kan gå med i Travel News PLUS och få läsa allt material på nätet?

Historiskt finns det en grupp som får Travel News kostnadsfritt och denna prenumerationsgrupp får inte tillgång till det fulla artikelutbudet på webben. Men det går enkelt att starta en betalprenumeration så du kan gå med i Travel News PLUS.

Du tecknar din nya prenumeration här:

3. Jag måste ha mitt kundnummer för att bli med på Travel News PLUS, var hittar jag det?

Svar: Det står på baksidan av varje nummer. Har du slarvat bort alla gamla nummer, mejla vår kundtjänst, pren.tn@egmont.se

4. Jag kan inte bli medlem i Travel News PLUS. Vad gör jag för fel?

Svar: Du hör troligen till den grupp som erhållit Travel News kostnadsfritt. Du kan kontrollera statusen på din prenumeration genom att ringa eller e-posta kundtjänst.

Telefon: 08-400 277 10
E-post: pren.tn@egmont.se 

5. Hur gör jag min sms-betalning för att läsa en enstaka betalartikel? 

I varje Travel News PLUS-artikel finns en ruta med alternativ för att låsa upp artikeln. För betalning med mobiltelefon fyller du i ditt mobiltelefonnummer samt vilken operatör du har och klickar på köp. Efter några sekunder får du ett sms med en pinkod som du använder för att låsa upp artikeln. Köpet genomförs när du fyllt i din pinkod och klickat ok.

Till följd av den nya sms-lagstiftningen måste du registrerat ditt mobil via WyWallet för att kunna göra sms-köp.

Vissa väldigt attraktiva artiklar på TN Plus går inte att köpa via sms. De kan bara läsas om du är betalande prenumerant.

6.  Vi har bara ett Travel News-ex till vårt kontor, kan vi ändå skapa flera konton på Travel News PLUS?

Svar: Nej, tyvärr inte. En prenumeration kan bara kopplas till ett medlemskap i Travel News PLUS med ett användarnamn och lösenord. Men se till att ansvarig chef fixar fler prenumerationer, det gör man lätt här.

Och vill ni teckna ett stort antal nya prenumerationer till jobbet, kontakta vår marknadsansvariga Sandra Pärn som hjälper er att hitta den bästa lösningen.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024