Annons:

PÅ VÄG: Anders Bergvik

Anders Bergvik hamnade i resebranschen av en slump men har nu varit där i 25 år. Nu går han vidare till Travellink och axlar ansvaret som försäljningschef.

Varför tröttnade du på Resevaruhuset?
– Det har varit fem väldigt roliga och innehållsrika år på Resevaruhuset. Men när chansen att jobba för Travellink dök upp så kändes det helt rätt i tiden att anta utmaningen.

Hur menar du då?   
– Framtiden för affärsresande finns online, det är ett odiskutabelt faktum. Med en användarandel på 80 procent är Travellink i en unik position att införa detta.

Travellink är en internetresebyrå, hur haj är du på nätet?
– Ganska bra faktiskt! Travellink är dock inte en renodlad internetresebyrå, det är online kombinerat med en ypperlig personlig service.

Bokar du och frun era egna resor på nätet?
– Ja absolut. I sommar bär det av till Legoland, fast nu när jag tänker efter så ringde vi och bokade ett par av hotellen.

Du har arbetat i resebranschen sedan 1980-talet, tröttnar du aldrig?
– Nej, resebranschen står hela tiden inför förändringar och utmaningar, nu mer än någonsin, så det är inga problem att hålla lågan vid liv!

Vad var ditt första jobb i branschen?
– Jag har alltid varit intresserad av språk och tänkte bli lärare från början. Jag sökte jobb på Fritidsresor för att kunna praktisera min spanska som reseledare. Ekonomiresor hann dock anställa mig först, ända sedan dess har det handlat om affärsresor för mig.

Kommentarer är stängda.