Annons:

Internetguru till Apollo

Nu får konkurrenternas onlineavdelningar se upp. Internetgurun Christer Petterson säger hej då till mediebranschen för att axla rollen som Apollos nya e-handelschef.

Från medievärlden till resebranschen – hur gick det här till?
– Jag har ju jobbat med e-handel, digital utveckling och marknadsföring i 15 år, så det känns helt naturligt att ta det steget – inte minst eftersom resebranschen brukar anses vara en av de absolut största kategorierna inom e-handel.

Vad ska du göra på Apollo?
– Framför allt två saker: jag ska se till att Kuoni Nordics onlineförsäljning ökar. Plus att jag kommer att vara ansvarig för att driva pågående aktiviteter och projekt inom e-handel, samt initiera nya projekt kring onlineförsäljning och digitala plattformar.

Varför är resebranschen en spännande utmaning?
– Resebranschen är absolut den mest spännande branschen vad gäller e-handel och sökmarknadsföring. Kunskapen är hög och konkurrensen i branschen är hård, vilket är utmanande och kul!

Hur mycket har du rest med charter?
– Mycket. Har man två barn så är charter fantastiskt skönt och bekvämt. Första resan med ungarna var faktiskt med Apollo till Thailand, när de var ett och tre år gamla.
 
Du har en ökänd namne, får du frågor om Palmemordet?
– Inte mycket. Jag var ute och reste i Asien när han dök upp i medierna i Thailand – med namn och bild. Så då insåg jag att det skulle bli en del frågor. Dock blir det mindre och mindre med tiden.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024