Annons:

Nominera Årets Resesäljare nu

Nu kan du påverka vem som blir Årets Resesäljare 2016. Nominera din favorit bland de svenska resebyråerna senast den 9 januari.

För åttonde året i rad ska Årets Resesäljare utses på Grand Travel Award. Nu är det dags att skicka in förslag på duktiga resebyråsäljare över hela landet som har utmärkt sig och är värda att belönas.

Travel News vill lyfta fram duktiga resesäljare som gör ett bra jobb – ofta i det tysta. De är centrala för resebranschen.

Intresset för tävlingen blir större för varje år. Travel News brukar få in ett 50-tal förslag på duktiga resesäljare.

Förra året vann Helen Hellström på Ticket Privatresor i Uppsala och året före Greger Israelsson på Resia i Helsingborg.

Fram till den 9 januari kan förslag skickas in. Grand Travel Award-juryn väljer ut tre nominerade kandidater och därefter sker en omröstning bland Travel News läsekrets på nätet, som får rösta fram sin favorit.

Motiveringen är viktig när juryn ska välja ut er kandidat. Det handlar om medarbetare som har utmärkt sig lite extra, till exempel har en fantastisk förmåga att bygga kundrelationer, säljer med glöd att eller har bidragit med idéer som ökat kontorets försäljning.

Vinnaren presenteras på den stora Grand Travel Award-galan den 16 februari på Grand Hôtel Stockholm och kan även bli porträtterad i Travel News senare under våren.

Skicka in ditt förslag till nominera@travelnews.se.

Kommentarer är stängda.