Annons:

”Så når du genom bruset” – anmäl dig till TN Studio Digital

1 juni är det dags för vårens mest spännande branschseminarium. TN Studio Digital bjuder in under temat "Så når du genom det digitala bruset". En hotellkedjas mobila resa, nya kommunikationskanaler när kunden ratar traditionell digital reklam, metasökmotorer och resebyråer som jobbar med big data och hur du gör affärer med internet of things - anmäl dig genast!

Big data, internet of things, responsiv design… De digitala buzzorden väller in över resebranschen. Men hur blir de konkreta verktyg för framgångsrika affärer? Vårens TN Studio Digital 1 juni samlar under temat ”Så nu du genom det digitala bruset” fem spännande föreläsare, många med internationell bakgrund, för att inspirera resebranschens nyckelpersoner att utnyttja dagens enorma datamängder och nya kommunikationssätt för att lyckas i den konkurrensutsatta marknaden. 

– Teknologin är här, det är bara kreativiteten som sätter gränser för hur vi navigerar i en verklighet byggd på data, säger moderator Urban Lindstedt, journalist som är expert på e-handel och digitala strategier.

Anmäl dig till TN Studio här.

Här är talarna på TN Studio Digital:

Ulrika Rudqvist, välkänd digital profil från tidigare TN Studio.
Hon är digital strateg på The Fan club och berättar hur reseföretag behöver kommunicera med sina kunder i framtiden när traditionell digital reklam och företagskommunikation upplevs som allt mer störande.

Antoine Heftler, grundare till IBaround.
Internet of things kan hjälpa oss att sälja mer produkter till kunderna på resa. En inspirerande inblick i möjligheter till ultrariktad reklam inom en meters radie, bland annat på flygplatser.

Kasper Engelheim Hove, marknadsdirktör på Momondo.
Metasökmotorn, som fokuserar på resor, visar hur big data kan lyfta kundkommunikationen. Momondo ligger i framkant inom reseindustrin när det gäller hur man kan använda stora mängder extern data för att optimera marknadsföring och hur information presenteras för kunder i alla digitala kanaler.

Annelie Näs, konsult inom digitala kundupplevelser och försäljning.
Mobilen spelar allt större roll i våra köpbeslut. Trots detta är många resesajter inte optimerade för mobilen. Annelie Näs, med stor erfarenhet av responsiva e-handelssajter, berättar om hur man framgångsrikt satsar på mobilen och delar med sig av Elite Hotels mobila resa.

Natalia Hermida, Head of Consultancy & Services – på Amadeus Travel Intelligence Business Unit i Madrid.
Hon kommer att sätta big data i sitt sammanhang för resebranschen.

Läs mer och boka din plats här: www.travelnews.se/tnstudio

Fakta
TN Studio Digital äger rum på 1 juni på Kungliga Operan. Halvdagen inleds med lunch kl 12 och seminariet börjar kl 13 och avslutas kl 17. TN Studio vänder sig till nyckelpersoner inom alla delar av resebranschen och är förutom kunskapsinhämtningen ett av branschens bästa tillfällen för nätverkande.

Pris: 1495 kronor exklusive moms. Rabatterat pris vid 3 eller fler deltagare, 1 295 kronor exkl moms.

Lunch, eftermiddagsfika och vinmingel efter seminariet ingår i priset.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024