Annons:

Tom Flanagan Karttunen får rejält utökat mandat

Tom Flanagan Karttunen, Senior Vice President för Radisson Hotel Group i Norra Europa, kommer nu också att bli Senior Vice President för Radisson Hotel Group i Storbritannien, Irland och Västeuropa.

”Jag är mycket glad för att dela med mig av denna nyheten. Sedan Tom kom till Radisson Hotel Group förmer än 20 år sedan har han spelat en viktig roll i bolaget för att säkerställa företagets fortsatta tillväxt ochutveckling. Han har uppnått mycket bra resultat med sitt ledarskap i Nordeuropa, som är en av Radisson Hotel Groups mest mogna marknader, och vi är övertygade om att det kommer att bli lika framgångsrikt i Storbritannien, Irland och Västeuropa, säger Chema Basterrechea, Executive Vice President och Chief Operating Officer för Radisson Hotel Group.

Tom började arbeta inom Radisson Hotel Group för mer än 20 år sedan och har sedan dess haft ett antalolika ledande befattningar inom flera affärsområden i företaget. Han började sin karriär inom Radisson Hotel Group på Radisson Blu Scandinavia i Köpenhamn och har också arbetat i Peking, Manama, Hamburg ochGalway. Han har även varit Distriktschef för Turkiet, Azerbajdzjan och Kina samt Senior Vice President förÖsteuropa och Ryssland. Tom är född i Irland och har utbildning inom Hotel Management.

Radisson Hotel Group är Nordens ledande internationella hotellkedja och har vunnit Grand Travel Awards förden bästa internationella hotellkedjan under de senaste åren. I Storbritannien, Irland och Västeuropa har Radisson Hotel Group mer än 75 hotell i drift och under utveckling, inklusive Radisson Collection hotell i London, Radisson RED-hotell i Glasgow och ett antal Radisson Blu hotell i följande länder: England, Skottland , Wales, Nordirland, Irland, Frankrike, Belgien, Spanien och Portugal.

I Nordeuropa har Radisson Hotel Group mer än 75 hotell som är verksamma och under utveckling i följandeländer: Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige, Lettland, Litauen och Estland.

Kommentarer är stängda.