Annons:

Lika som bär

Vad har Charlie Chaplin och Dolly Parton gemensamt? Båda har förlorat en look-aliketävling där de deltog som sig själva. Det hade nog varit bättre om Gérald Amoudruz på Air France KLM hade varit med i en Zlatan-tävling. Det sägs att folk till och med kommer fram på stan och vill ha Zlatans autograf av Gérald.

[i=484754;w440;nb;nl]Göran Grell, Tickets ordförande och tidigare Resia-vd, har också sin dubbelgångare i sportens värld. Flera gånger har han fått höra att han är lik racingstjärnan Kenny Bräck.

– Jag är mer lik honom på sommaren när jag har solblekt hår, Kenny färgar nog sitt. Han är dock coolare än mig, så jag är nöjd, säger Göran.Efter lite googlande ser Göran ännu fler likheter mellan de båda.

– Jag är bara tio månader äldre än honom. Vi kör båda bil lite för fort, även om han är något bättre. Han hade nog EPA-traktor när han var ung, jag akvarieklubb, lika töntigt med andra ord. Han bor i England och jag i lilla London, Göteborg.

Göran fortsätter med ännu fler mer eller mindre klockrena beröringspunkter men avslutar med att tipsa om att Anders Holst och Bill Gates är direkta kopior av varandra. TN tycker också att Vings Magdalena Öhrn ser ut som författarinnan och tv-kändisen Helena von Zweigbergk. Vet du någon i branschen som är ännu mer lik sin dubbelgångare? Hör av dig!

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024