Annons:

Best Westerns och First Hotels vd:ar hoppar av

Jonas Nordén har lämnat Best Western efter fem år som vd och ersätts av direktören och ägaren av First Hotel i Norrköping, Johan Kukacka..

– Att jag slutar har inget med att Elite lämnade kedjan. Jag bestämde mig för att sluta redan i maj. Jag brann helt enkelt inte längre för att gå till jobbet och kände att jag behöver nya utmaningar, säger Jonas Nordén som just nu funderar på några egna hotellidéer.
– Jag förhandlar med några finansiärer, men ännu är inget klart, säger han.
Samtidigt väljer Jonas Ridderström att hoppa av som vd på First Hotels efter bara ett år. Vd-stolen på First Hotels verkar vara rena katapulten. Jonas Ridderström är det tredje avhoppet på bara några år. Han värvas nu till arbetet som försäljningschef för resebyrån MZ Travel i Linköping.
– Det känns spännande att byta sida, och MZ känns betydligt intressantare än de internationella resebyråkedjorna där cheferna har liten påverkan på de lokala marknaderna.
Avhoppet från First Hotels kommenterar han med:
– Jag har hjärtat kvar och tror på First framtid. Men bolaget måste få de resurser som behövs för att utvecklas vidare. Idag är First alltför beroende av franchisetagarnas ekonomi.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024