Annons:

Ny vd på Congrex

David Wade-Smith blir ny vd på Congrex.

Ny vd på Congrex blir David Wade-Smith. Han har tidigare varit vd för Liverpools handelskammare, ordförande för Visit Liverpool, styrelseledamot för Tate och styrelseledamot för Royal Liverpool Philharmonic.

– Jag är stolt över att ha valts till vd över detta stora, dynamiska företag. Affärsturism ligger mig nära om hjärtat och jag känner att Congrex har en speciell roll att spela i utvecklingen av en mogen, internationell industri. Jag ser fram emot utmaningen att uppehålla farten och företagets framgångar. Genom att utveckla varumärket ytterligare kommer vi fortsätta expandera, säger David Wade-Smith.

Han tillträder sin nya post 1 juni i år och efterföljer då Layth Bunni, som kommer stanna som styrelseledamot inom Congrex. 


– Layth har gjort ett exceptionellt bra jobb här på Congrex och vi har haft möjlighet att etablera en unik relation med honom under hans tid som vd. Han har bland annat tredubblar företaget storlek, vilket är ett ovärderlig och varaktig bidrag. Vi är glada att han stannar som styrelseledamot på Congrex Holding BV, säger Diana Feo de Tamayo, ordförande för Congrex Holding BV.

Kommentarer är stängda.