Annons:

Nordic Airlink billigast till Göteborg

Nordic Airlink erbjuder det billigaste biljettpriset på sträckan Stockholm - Göteborg.Det visar en prisjämförelse mellan SJ och de fyra flygbolag som kommer att trafikera sträckan från mars månad som Flygtorget Airmail genomfört.

Pristestet gjordes via internet för en tur- och returresa under perioden 24-29 mars.
Billigast var Nordic Airliink som erbjöd enkelresor för 255 kronor, vilket gav totalpriset 510 kronor. SAS kampanjpris med enkelresepriset 290 kronor gav totalpriset 580 kronor – och en andraplats i testet.
Malmö Aviations Snålskjutsen kom på tredjeplats med enkelpriset 309 kronor ( t&r 618 kronor).
Uppstickaren FlyMe, som ska börja flyga 1 mars, har aviserat ett enkelpris på 195 kronor. Men enligt prisjämförelsen är villkoret för att köpa en sådan biljett att du samtidigt bokar en returresa som kostar minst 495 kronor. Det ger ett totalpris på 690 kronor och genomsnittligt enkelpris på 345 kronor.
Dyrast visade sig SJ vara med ett t&r-pris på 837 kronor, vilket ger ett enkelpris på 418 kronor.
Den prismedvetne bör dock även lägga till kostnaderna för resan till flygplatserna när man värderar den totala reskostnaden. Samtliga flygbolag flyger från Landvetter i Göteborg, men i Stockholm flyger Malmö Aviation från Bromma, medan de övriga flyger från Arlanda.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024