Annons:

Duo ställer in flygningar Arlanda-Birmingham

Det brittiska flygbolaget Duo Airways har gått i konkurs ett halvår efter flygstart och har inställt sina flygningar mellan Birmingham och Arlanda.

I stället erbjuder Skyways, som trafikerar sträckan sedan slutet på mars, passagerare med bokade Duo-biljetter möjligheten att flyga med Skyways mot ett tillägg på 1500 kronor enkel resa.
_ Vi gör allt för att komma i kontakt med konkursförvaltarna och utverka en överenskommelse för de kunder som redan köpt en Duo-biljett, säger Sören Roos, marknadschef för Skyways.
Enligt information på Duos hemsida kan passagerare inte räkna med att få pengar tillbaka, så vida inte betalningen har skett via kreditkort då återbetalning i vissa fall kan ske genom kreditkortsbolaget.
Flygbolaget ägdes tidigare av Maersk Air och flög då linjer på franchise av British Airways. Förra året såldes flygbolaget till företagets ledning som startade 12 utrikeslinjer under eget namn från Birminghambasen, bland annat till Göteborg och Stockholm. Göteborgslinjen lades dock ner tidigare i år på grund av konkurrens från City Airline.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024