Annons:

Wrahme kryssar vidare till Spanien

Kryssningsföretaget Royal Caribbean, RCCL, genomför en omorganisation i Europa. Nuvarande Nordenchefen Magnus Wrahme flyttar till Barcelona för att ansvara för nyckelmarknaderna Spanien och Italien.

– Till skillnad från Norden är RCCL en väldigt liten aktör i Sydeuropa. Jag ska bygga upp en organisation och växa kraftigt på den spanska och italienska marknaden, säger Magnus Wrahme till Travel News.
I den nya Europaorganisationen tillhör Norden Region Nord Europa, som ska ledas av Jerome Danglidis med huvudbas i Frankfurt. Wrahme betonar dock att Nordenkontoret förblir intakt. Anna-Maria Isachsen, som ingått i Wrahmes team, tar över ansvaret för Nordenverksamheten tills vidare.
– Norden förblir en självständighet enhet med mycket aggressiva mål och ett mycket dynamiskt, sammansvetsat team. Men RCCL vill stärka greppet över hela Europa. Jag har varit Nordenchef i sex år och min nya utmaning är ett privilegium för det ger mig möjlighet att fortsätta att viga min själ och mitt hjärta till den här branschen, som jag är så fascinerad av, säger Wrahme.
Under sina sex år har RCCL i Norden tredubblat sin försäljning och är marknadsledande. I år uppgår den till cirka 120 miljoner och 20 000 passagerare. Han menar att kryssningsrederiet nått ett genombrott på den nordiska marknaden i år.
– Vi har aldrig sålt så många kryssningar. På tre-fem års sikt tror jag att hela kryssningsmarknaden i Norden kan fördubblas – och det gäller vår omsättning också.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024