Annons:

Två nya hotell för Choice i vår

Choice Hotels Scandinavia utökar sin kedja med Hotel Svava i Uppsala och Grand Hotel i Sundsvall. De nya namnen blir Comfort Hotel Svava respektive Clarion Collection Hotel Grand.

– Vi har länge sökt efter en möjlighet att etablera oss i Uppsala och är mycket glada över att ha anslutit Hotel Svava till oss genom franchising, säger Thomas Westergaard, direktör för Comfort Hotel Norden i ett pressmeddelande.
Affärshotellet har 127 rum och ligger i centrala Uppsala med direktanslutning till tåg och Arlandabussar. Övertagandet gäller från och med idag.
I Sundsvall köper Choice driftsbolaget Grand Hotel från familjen Moström, som förblir fastighetsägare och hyresvärd medan den nya ägaren tar över personal- och driftsansvaret.
– Sundsvall är en viktig besöksort och därför har vi en längre tid haft behov av flera hotellrum i staden. Hotel Grand passar perfekt in i vår Clarion Collection portfölj som består av mindre affärshotell med personlig atmosfär, hög servicenivå samt en stark lokal förankring, säger Robert Wilhelsson, driftsdirektör för Clarion Collection, i ett pressmeddelande.
Också hotellet i Sundsvall är centralt beläget. Hotellet, som ingår i Choice från och med 1 maj, har nyligen renoverats. I övertagandet ingår en utbyggnad på 44 dubbelrum samt en ny matsal i entréplanet, som ska vara klar hösten 2006.
Choice Hotels har över 140 hotell i Norden.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024