Annons:

Fler Norrlandsstäder kan få Ullaredsflyg

Inte enbart Umeåborna får möjlighet att flyga charter till lågprisvaruhuset GeKå:s i Ullared. Hasse Nilsson, tidigare ägare till konferensföretaget Ask Mr Nilsson, planerar även flygningar från exempelvis Östersund och Skellefteå.

– Vi kan flyga från vilken flygplats i Norrland som helst. Det gäller bara att se var marknaden finns, säger Hasse Nilsson, som i dag håller en presskonferens i Östersund.
Falcon Air-planet som används är en Boeing 737 med 140 platser landar på Jönköpings flygplats med vidare busstransfer de drygt 15 milen till Ullared. Utfaller konceptet väl kan det även bli aktuellt att flyga till Halmstads flygplats.
Enligt Västerbottens Folkblad kommer de första resorna från Umeå att kosta 995 kronor tur och retur för att sedan höjas till 1 195 kronor. Hasse Nilsson vill inte kommentera prisnivån.
– Men i genomsnitt lägger en besökare i Ullared ner 2300 kronor på inköp. I Umeå skulle det säkert kosta 5 000 kronor. Så dyr som mellanskillnaden kommer flyget inte att bli. Det är lågprisflyg till lågprisshopping.
Hasse Nilsson är känd i resebranschen för sina spektakulära resor. Han var den första som chartrade en Concorde med svenskar och flög över Sverige och genomfört jorden runt-resor med Bingo Lotto. För två somrar sedan chartrade han ett helt tåg som han fyllde med smålänningar som åkte Inlandsbanan upp till Lappland.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024