Annons:

Flynordic stärker sitt inrikesutbud

Lågprisbolaget Flynordic satsar vidare inrikes genom att öppna en flyglinje till Östersund från Stockholm Arlanda den 14 augusti och samtidigt införa fler avgångar till Kiruna.

– Det går bra för Flynordic. Under våren 2005 har vi genomfört en mycket lyckad Europasatsning som vi följer upp med ännu en svensk, nämligen Östersund, säger Maunu von Lüders, vd för Flynordic i ett pressmeddelande. Vi fullföljer helt enkelt vår, sedan länge planerade, inrikessatsning. Det skapar förtroende för oss som mer heltäckande och kontinuerlig lågrisflygleverantör.
Fler avgångar till Kiruna startas eftersom en ökad efterfrågan på resor till destinationen skett under första halvåret 2005.
Biljetterna till de nya norrländska avgångarna kan bokas från och med denna vecka.
Priser från 349 kronor gäller för enkel resa inom Sverige och innefattar skatter och avgifter. Priset inkluderar även gratis ombokning och biljetterna är överlåtningsbara .
Flynordics passagerarantal har vuxit från 60 000 i början av 2004, till 100 0000 i maj i år. I mars flög bolagets miljonte passagerare mellan Stockholm och Luleå.
I juni har rutter till Bordeaux, Budapest, Alicante, Malaga, Nice samt Prag startats, varav de sista fyra i samarbete med Sterling.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024