Annons:

Finnair öppnar direktlinje till Nagoya i Japan

I juni nästa år satsar Finnair vidare österut med en ny direktlinje från Helsingfors till Nagoya i Japan. Flygbolaget blir därmed först i Nordeuropa med direktflyg till de tre största städerna i landet.

Finnair kommer, från och med nästa sommar, att flyga tio gånger per vecka till de Japanska destinationerna – fem till Osaka, två till Tokyo och tre till Nagoya. Den senaste destinationen blir flygbolagets nionde i Asien.
– Den nya destinationen i Japan är ett led i Finnairs satsning på Asien. Tidtabellen är satt helt i linje med våra Europaflyg så att anslutningsflyg från de mer än 30 städerna runtom i Europa matchar avgångarna till Nagoya maximalt, säger Finnairs Sverigechef Riku Helminen i ett pressmeddelande.
Nagoya ligger i den ekonomiskt dynamiska regionen Chubu med nära 20 miljoner invånare och flyglinjen kommer väl till pass för affärsresenärer. Nagoya Chubu Cantrair Airport är landets modernaste internationella flygplats, byggd på en konstruerad ö, och erbjuder direktflyg från samma terminal till över 20 städer i Japan.
I staden finns också det kända turistmålet Shogunslottet från 1600-talet.
Flygningarna görs med Finnairs sjunde Boeing MD-11, som tillförs flygplansflottan i vinter.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024