Annons:

Ryanair vill slopa biljettavgifter

Ryanair vill erbjuda sina resenärer olika slags spel och dobbel ombord. På så sätt hoppas flygbolaget kunna slopa biljettavgifterna.

Före år 2007 vill Ryanair införa hasardspel på sina flygningar. Övertygande om att pengarna i framtiden kommer att finnas inom underhållningssektorn hoppas lågprisflygbolaget att man ska kunna ge alla resenärer gratisbiljetter.
– I slutändan kommer pengarna att finnas i underhållningsbranschen. Vi kommer antagligen att offentliggöra vilket spelbolag vi kommer att samarbeta med inom två till tre månader, säger vd Michael O’Leary.
Under det senaste året installerades och avinstallerades individuella film- och underhållningssystem. Ryanair hade hoppats att en fjärdedel av passagerarna skulle använda systemen, men endast sju till åtta procent nyttjade dem. Nu ligger i stället förhoppningarna på spel och dobbel.
I fjol gav flygbolaget bort en fjärdedel av sina platser och den siffran kommer att stiga. Under nästa år ska man ge bort två miljoner gratisbiljetter för att locka nya kunder, enligt Airwise.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024