Annons:

Nytt pris för miljövänligt resande

Ett nytt pris instiftas av Arlanda Express och Svenska Naturskyddsföreningen för att motivera organisationer att göra sitt resande mer miljövänligt.

Arlanda Express och Svenska Naturskyddsföreningen instiftar en ny årlig utmärkelse, Arlanda Express miljöpris. Syftet är att uppmuntra svenska företag, myndigheter och organisationer att miljöanpassa sitt resande och uppmärksamma dem som lyckas bäst.
Priset ska delas ut till den organisation som har den mest genomarbetade och miljövänliga resepolicyn och som bäst efterföljer den.
– Många företag har idag en resepolicy och en miljöpolicy, men det är alltför sällan som resepolicyn beaktar miljöaspekter. Och även om policyn är bra så brister det ibland i genomförandet. Vi vill med detta pris uppmuntra företag att se över sitt resande, säger Per Thorstenson, vd för Arlanda Express.
Arlanda Express och Länsförsäkringar finansierar priset på 50 000 kronor som ska delas ut i november varje år. Några hederspriser kommer också att delas ut. Svenska Naturskyddsföreningen ansvarar för att utse pristagare.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024