Annons:

Ryanair drar in flygningar

Ryanair drar ned på antalet flygningar under perioden januari till mars på grund av försenade flygplansleveranser från Boeing. I april ska trafiken återgå till det normala, men fram till dess beräknar flygbolaget att man förlorar cirka 100 000 passagerare per månad.

I slutet av december pensionerar Ryanair sin befintliga flygplansflotta av modellen 737-200. Nya flygplan har beställts från Boeing, men leveransen av dessa senareläggs nu. Därför kommer flygbolaget att minska antalet flygningar under perioden januari till mars.
De indragna flygningarna innebär en minskning i passagerarantal med ungefär 100 000 per månad. För det nuvarande räkenskapsåret kommer passagerarantalet att sluta på knappt 35 miljoner.
– De här schemaändringarna kommer inte att påverka Ryanairs vinstprognos för räkenskapsåret som slutar den 31 mars 2006, säger Michael Cawley.
Trafiken beräknas återgå till det normala i april. Drabbade passagerare ska erbjudas alternativa flygningar eller fullständiga återbetalningar, enligt Airwise.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024