Annons:

Ryanair attackerar Göran Persson

Göran Perssons och Laila Freivalds stämningsansökan har retat upp Ryanairs Michael O'Leary som nu undrar om inte Persson har bättre saker att göra än att stämma honom. Ryanair säger att de tidigare använt sig av bilder av andra europeiska politiker utan problem.

Ryanairs Michael O’Leary är arg för Laila Freivalds och Göran Perssons stämning. ”Har du inget bättre att göra med din tid och har du inget sinne för humor?”, skriver Ryanairchefen Michael O’Leary i ett uttalande riktat till Göran Persson.
Ryanair säger sig ha blivit förvånade över reaktionen från politikerna. Både Freivalds och Persson har försökt kräva flygbolaget på ersättning för att en bild på dem använts i Ryanairs reklam.
– Vi har tidigare använt foton av framstående politiker i Europa och till med påven utan att få någon negativ reaktion, säger Ryanairs Nordenchef Lotta Lindquist-Brosjö, enligt TV 4.
”När konsekvenserna av Göran Perssons ”turistskatt” blir färre turister och mindre jobb inom svensk turism, kanske det blir tydligare att han borde lägga sin energi på att främja svensk turism och inte bara måna om sitt ego”, skriver O’Leary.

Kommentarer är stängda.