Annons:

Malmö Aviation slutar flyga Bromma-Bryssel

Malmö Aviation slutar flyga linjen Stockholm/Bromma-Bryssel den 30 juni i år. Anledningen är att linjen inte anses ha potential att nå bolagets lönsamhetskrav.

– Vi har trafikerat linjen i drygt 3 år men ännu inte nått lönsamhet. Då det dessutom råder en ganska kraftig överkapacitet på linjen har vi tagit beslutet att lägga ner trafiken, säger Bengt Roswall, kommersiell chef på Malmö Aviation.
– Vi har haft stora framgångar på inrikesmarknaden hittills i år och väljer nu att koncentrera våra resurser på den delen av vår verksamhet. Vårt mål är att leverera ett positivt helårsresultat för 2006, fortsätter Bengt Roswall.
Malmö Aviation samarbetar idag med det belgiska flygbolaget SN Brussels Airlines, som kommer att fortsätta med sina flygningar på sträckan Stockholm/Bromma-Bryssel.
– Detta samarbete fortsätter tills vidare i form av så kallad ”codeshare”, vilket innebär att vi säljer platser på SN Brussels flygningar på sträckan, fortsätter Bengt Roswall. Denna typ av samarbete har vi redan på linjen Göteborg/Landvetter-Bryssel.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024