Annons:

Blair tappar tålamodet med British Airways

Den brittiske premiärministern Tony Blair har givit sina åsikter om British Airways bannlysning av att anställda bär kors till ledningen för flygbolaget. Blair ska ha tappat tålamodet med flygbolaget.

Frågan kom upp vid en konferens om bolagsledningar i den brittiska industrin. Flygbolagets styrelsemedlem Martin Broughton försökte få Blairs stöd för flygbolagets ställningstagande. Broughton attackerade utrikesminister Jack Straw genom att säga att han dragit i gång bråket kring den avskedade kvinnan som burit ett kors till sin uniform. Broughton protesterade mot den opinion som vänts mot flygbolaget och menade att de brittiska lagarna mot diskriminering är ett ”minfält”.
Blair svarade:
– Martin, vill du ha ett takt råd I frågan? En av de saker som jag lärt mig om politik är att det finns vissa slag som är väldigt, väldigt värda att genomföra och att det finns andra som verkligen inte är det. Vad jag skulle säga till dig om det här är att se till att hamna på rätt sida av linjen. Det är mitt uppriktiga råd och jag förstår att det är väldigt svårt – och British Airways är ett bra flygbolag, jag är ett fan av flygbolaget och dess ledning – men det finns några saker som kan uppstå på vissa sätt och man gör bäst i att bara göra det vettiga. Förstår du vad jag menar?
Broughton ska ha blivit generad och lämnad utan tvivel om att flygbolagets handlande inte uppskattas av premiärministern, enligt eTurboNews.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024