Annons:

Travel News Trophy och VisitDenmark Cup avgjord

Finalen av branschgolfen Travel News Trophy och VisitDenmark Cup avgjordes i mitten på september på Bornholms golfbanor, där en reklammakare drog längsta strået före en SAS-man.

Soligt, blåsigt, charmigt och danskt avslappnat.
Tävlingsbanan Rø var en ganska kuperad parkbana, där de nio finalisterna vid några hål också kunde njuta av utsikten över ett magnifikt, men blåsigt Östersjön.
En som dock inte lät sig distraheras av vare sig vindar eller vyer var reklamaren Tommy Lundberg från Great Words, som med 78 slag tog hem segern.
Motståndet från Kjell Ove Lindgren från SAS var dock tufft, som även han slutade på 78 slag. Lundbergs bättre handicap fällde dock avgörandet. De övriga deltagarna verkade dock inte sörja utan tröstade sig väl med en galamiddag på kvällen på Siemens Gaard i Svaneke, som var basen för det 19 man starka golfgänget.
– Det var en fantastiskt skön stämning i gänget. Det är också en väldigt avslappnad stil på Bornholms golfbanor. Ingen snobbism, utan mer hemvävd känsla, förklarade VisitDenmarks Sverige-vd Andréas Näsman, som dock fick känna på naturens krafter vid överfarten från Ystad. Hans nyinköpta glasögon blåste i sjön och försvann i djupet.
Dag 2 blev i praktiken en revanschrunda på Nexø golfbana. Där tog Anders Lundh från Cosmos Communication hem segern och äran.
KATARINA MYRBERG
1. Tommy Lundberg – Great Words
2. Kjell Ove Lindgren – SAS
3. André Baggström – Otrum
4. Lars Schonnings – SAS
5. Mats Olsson – Scandic
6. Anders Lundh – Cosmos Communication
7. Kenth Larsson – Rezidor SAS
8. Johan Thammbert – Travellink
9. Jörgen Fogelström – Viking Line
Längsta Driver: Anders Lundh
Closest to pin: Åsa Thambert – Via Travel (utom tävlan)

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024