Annons:

Ishotellet bästa upplevelsen i Sverige

Ishotellet har utsetts till den bästa upplevelsen i Sverige av utländska researrangörer.

Franska, tyska, engelska, holländska och italienska researrangörer anser att Ishotellet är den bästa upplevelsen i Sverige och hotellet får nu TRIP Global award för just det.
Bakom utmärkelsen står Rese- och Turistnäringen i Sverige, i samarbete med Visit Sweden. Syftet är att ta reda på vad utländska besökare vill uppleva i Sverige och uppmärksamma dem som erbjuder Sveriges bästa upplevelse. 
– Det blev minst sagt en tuff final där närheten till natur och kultur blev utmärkande för de slutliga kandidaterna. Vi gratulerar Ishotellet, som så framgångsrikt har nått ut till de utländska marknaderna med sitt budskap om sin unika produkt och miljö i norr, säger Jan Lundin, vd, Rese- och Turistnäringen i Sverige.
Stockholm stad knep andra platsen, följt av Vasamuseet, Vildmark i Värmland och Säfsen resort.
Grinda Wärdshus får pris för årets comeback, före Hamam Scandinavia och Hotell Borgafjäll & spa. Skogens Konung/Kolarbyn får pris för årets uppstickare före Växbo lin och Unlimited travel group och Stockholm Pride får pris för bäst nyttjande av marknadsföring och distribution föra Ving.se och Barnsemester.se.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024