Annons:

Bangkoks flygplats stängd till i morgon torsdag

Bangkoks flygplats kommer att hållas stängd till i morgon torsdag på grund av det politiska upproret mot regeringen.

Det förekommer olika uppgifter om när flygplatsen ska ö¨ppnas. Klockan 11 har SAS fått veta och klockan 18 är uppgifter från Finnair.
SAS har hittills ställt in två flygningar från Bangkok till Köpenhamn och en till Bangkok. I dag onsdag har SAS inga flygningar till den thailändska huvudstaden och förhoppningarna är stora att trafiken kan återgå till det normala så att avgången från Stockholm som är planerad till torsdag kväll inte behöver ställas in.
–   Vi hade tur i oturen som inte hade några flygningar dit i dag. Indikationerna vi får är att allt kommer att vara normalt på fredagen när planet från Stockholm ska landa, säger Niclas Härenstam, presschef på SAS Sverige.
200 SAS-passagerare som blivit strandsatta i Bangkok har erbjudits inkvartering på ett hotell och där flygbolaget står för kostnaden i väntan på att trafiken ska komma i gång.
–  Flighterna har varit välbokade, men inte fullbokade, säger Niclas Härenstam.
Även Finnair har ställt in kvällens avgång från Helsingfors till Bangkok.
Anders Lindström, pr-manager på SAS International, var på flygplatsen när protesterna inletts. Austrianplanet han reste med var ett av de sista som lämnade flygplatsen innan den stängdes.
– När jag mellanlandade i Bangkok hade demonstranter tagit sig in i avgångshallen. De tvingades sedan ut ur flygplatsen men blockerade gatan. Men det var stora problem för passagerare och besättning att ta sig till flygplatsen på grund av demonstrationerna. Vår besättning från Austrian var kraftigt försenad, men vi kom ändå i väg.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024