Annons:

SAS flyger hem Bangkokresenärer från Phuket

SAS Scandinavian Airlines flyttar tre flighter från avstängda Bangkoks flygplats till Phuket för att få hem resterande passagerare som strandats i Thailand.  

Dessa tre flighter är Bangkok-Stockholm SK973 som kommer att lämna Phuket 2 december kl 14.25 lokaltid. En tilläggsflygning SK 6972 lämnar Phuket samma dag kl 08.30. Den tredje flighten Bangkok-Köpenhamn SK972 lämnar Phuket 3 december med avgångstid 00.25 lokal tid.
– Vi hade ett plan som lyfte från U-tapaos militärflygplats och som landade i Stockholm natten till måndag, men det var ingen bra lösning. Planet blev stående längre på marken innan det fick lyfta. Därför väljer vi att flytta några flighter till Phuket. Vi kommer att ordna busstransport från hotellet i Bangkok, där våra passagerare bor, till Phukets flygplats, säger Anders Lindström, chef för media och pr på SAS International.
Det andra SAS-planet som varit fast på Suvarnabhumi flygplats sedan i måndags har också tillåtits lyfta utan passagerare och har anlänt till Phuket och är därifrån nu på väg mot Skandinavien.
Måndagskvällens planerade flight från Stockholm till Bangkok SK 975 avgår som planerat, men får slutdestination Phuket flygplats.
– Vi har passagerare som väljer att flyga med oss ner som planerat. Passagerare som bara skulle mellanlanda i Bangkok och fortsätta till andra länder hittar vi andra lösningar för, säger Anders Lindström.
Måndagens Köpenhamnsflight till Bangkok SK973, som dirigeras om till Phuket, är dock uppskjuten och avgår inte förrän på tisdagsmorgonen för att undvika trängsel på Phuket.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024