Annons:

La Villa expanderar

La Villa Travel tror på fortsatt tillväxt och expanderar och nyrekryterar nya medarbetare.

La Villa Travel hyr ut hus, gårdar, lägenheter, slott och hotell i Italien till företag och privatpersoner och skräddarsyr program för konferenser, events och kickoffer.
Under det senaste året har bolaget nästan fördubblat omsättningen på företags- och gruppresor och intresset verkar fortsätta att växa.
– Vi väljer att öka bemanningen på La Villa eftersom vi märker ett ökat sug från privatpersoner och företag att maximera reseupplevelsen. Italien är en tacksam produkt, även i dessa svåra tider, och landets enorma utbud av kultur, skönhet och god mat erbjuder något för alla, oavsett ålder eller intresse, säger Johan Ekmark, vd och grundare av La Villa.
La Villa nyrekryterar nu två nya medarbetare. På företagssida rekryteras Martina Ringmar, som har ett förflutet som resesäljare, men som kommer närmast från Kanal 5 där hon varit projekt- och produktionsledare och ansvarat för produktion av printkampanjer och reklamfilmsproduktion. Martina Ringmar kommer att ansvara för utvecklingen av La Villas aktivitetsresor.
På privatresesidan anställs Annika Loi. Hon kommer från Resia där hon varit delägare i Katrineholmsbutiken i fem år, och har arbetat i resebranschen i ca 30 år, varav sju år i Italien. Annika Lori ska ansvara för utvecklingen av La Villas aktivitetsresor.

Kommentarer är stängda.