Annons:

LFV tar över SGS rampverksamhet

LFV tar över SAS Ground Services rampverksamhet på ett antal linjestationer.

SGS lämnar över rampverksamheten i Ronneby,  Ängelholm-Helsingborg, Luleå, Åre-Östersund, och Kiruna till LFV. I Skellefteå kommer LFV att överta avisningstjänsten från SAS Technical Services.
Övertagandet sker från och med den 1 februari 2009, vilket innebär att LFV tar över medarbetare, utrustning och lokaler från SAS Ground Services på de berörda stationerna. Totalt cirka 70 medarbetare berörs av förändringen.
Förändringen är en del i SAS-koncernens övergripande strategi som innefattar en total översyn av organisationsstruktur och produktionsapparat inom hela koncernen. SGS kan idag inte producera ramptjänster på de mindre flygplatserna på ett kostnadseffektivt sätt på grund av den minskade trafiken.
– Det krävs att synergier mellan olika delar av flygplatsverksamheten tas till vara. Överenskommelsen innebär att ramphanteringen, även i lågkonjunktur, fortsatt kan bedrivas på ett kostnadseffektivt sätt, vilket gagnar såväl kunder som medarbetare, säger Carina Johansson, chef för SGS svenska linjestationer.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024