Annons:

Tallink och Silja Line sätter in automater för självincheckning

Nu kan rederiernas passagerare hoppa över köerna till incheckningskassorna.

Från och med i måndags kan Tallinks och Silja Lines passagerare slippa köerna till de manuella incheckningskassorna. Nu har automatiska incheckningsterminaler installerats i Värtahamnen i Stockholm och i Länsiterminal i Helsingfors.
Tjänsten finns sedan tidigare i Terminal-D i Tallinn. I Värtahamnen har nu tio automater installerats.
– Tallinks och Silja Lines passagerarvolymer fortsätter att öka och vi ser därför ständigt över möjligheterna att göra resan så enkel och behaglig som möjligt för alla passagerare. De nya incheckningsterminalerna kommer att underlätta flödet så att man snabbt och enkelt kan komma ombord på våra fartyg för att börja njuta av sin kryssning eller semester, säger Ats Joorits, vice vd samt Försäljnings- och marknadsdirektör på Tallink Silja AB.
Vid automaterna krävs bokningsnummer och en särskild säkerhetskod från bokningsbekräftelsen för att passageraren ska kunna checka in. Den som är medlen i Tallink Siljas kundklubb Club One kan dra sitt medlemskort i terminalen för att få boardinkort.
I Helsingfors installeras fyra terminaler. Bokningar av nya resor måste fortfarande göras vid de manuella incheckningskassor. Även passagerare som reser med bil hänvisas dit. I början kommer särskilda terminalvärdar att finnas till hjälp.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024