Annons:

Nytt designhotell öppnar vid Stureplan

Hotel Diplomats tidigare vd Sören Hullberg och nattklubbsägarna Robert Hållstrand och Andreas Philipson öppnar i mars ett nytt designhotell vid Stureplan.

Den 9 mars ska Story Hotel öppna ett stenkast från Stureplan, enligt DI. Bakom hotellet ligger Kharmagruppens ägare Robert Hållstrand och Andreas Philipson och Hotel Diplomats tidigare vd Sören Hullberg blir hotellchef.
Med 82 små och personligt inredda rum med designprofil ska priserna fortfarande hållas nere.
– Vi kommer att ha väsentligt lägre priser än de flesta av konkurrenterna runt Stureplan. Det gör att vi tror att vi kan hålla en hög beläggning trots lågkonjunkturen. Att öppna ett lyxhotell i de här tiderna hade varit jobbigare, säger Sören Hullberg.
Personalstyrkan ska vara minimerad och i stället får gästerna sköta bokning via internet och göra automatisk in- och utcheckning.
Med i projektet som finansiärer är även Rickard Pålsson, fastighetsägaren Hans Åkerlund och bröderna Fredell, som också äger byggvaruhuset Fredells i Stockholm.
Hotell har kostat 70 miljoner att bygga och den beräknade omsättningen är 60 miljoner kronor per år. Hälften av detta ska komma från bar och restaurang.
–  Vår vision är att ta det här konceptet vidare och bygga fler hotell. Vi tittar på ett ställe till i Stockholm. Nästa steg är utlandet, säger Rickard Hållstrand.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024