Annons:

Scandic sponsrar Stockholm Pride

Scandic Malmen blir officiellt Pridehotell och Lilla Hotellbaren öppnar champagnebar på festivalområdet under årets Pridefestival.

– Vi är jätteglada när Nordens ledande hotellkedja nu blir en nära partner till oss. Det är glädjande och viktigt när ett så stort företag tar de här frågorna på allvar, säger Martin Johansson, vice ordförande och ansvarig för sponsorsamarbeten på Pride.
Pridefestivalen är till för homosexuella, bisexuella och transpersoner, så kallade hbt-personer. Under årets festival kommer artister och personal att bo på Scandics hotell. Enligt hotellkedjan är samarbetet med Stockholm Pride styrt till lika delar av mänskliga värderingar som affärsmässig smarthet.
– Scandics hotell är till för alla. Tidigare har vi dragit in för lite rosa pengar, men nu är vi tydligare och mer offensiva i vårt erbjudande mot hbt-marknaden. Det märks till exempel genom att vi jobbar med Pride även i Norge, samt Outgames i Danmark, säger Henrik Johnsson, ansvarig för strategiska partnersamarbeten på Scandic.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024