Annons:

Idrottsstjärna startar resebyrå

Handikappidrottsstjärnan David Lega startar en egen resebyrå.

Resebyrån Lega Travel startas av före detta handikappidrottaren i simning David Lega.
– Det är något som jag lurat på ett tag, eftersom jag vet att det finns massor av handikappade som inte vågar sig ut i världen. Som det är nu finns det bara gruppresor för handikappade, men jag tror inte på att klumpa ihop människor. Man vill ju åka med sin familj, flickvän eller kompisar och vi kommer att erbjuda unika resor utifrån var och ens behov, säger David Lega till Göteborgs-Posten.
Byrån är ett samarbete med Travel Service och medan lanseringen sker nu beräknas verksamheten vara igång ordentligt i augusti. Resebyrån kommer att skräddarsy resor för personer med handikapp.
– Det jobbigaste tror jag är allt krångel innan man reser. Man måste ringa och kolla precis allt – och sedan finns ändå oron att det ska finnas en trappa på hotellet när man väl kommer dit. Om jag bara ska åka till Stockholm krävs det att jag ringer sju, åtta samtal – då kan du tänka dig hur det är att boka en resa till Karibien eller Paris. Det är så jobbigt att det känns som ett oöverstigligt hinder för många, men åker man med oss så fixar vi allt sånt, säger David Lega.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024