Annons:

Striden mellan Ryanair och SAS fortsätter

Pr-kriget mellan Ryanair och SAS går in i en ny rond. Ryanair sa tidigare i veckan att SAS aktie är värd mindre än ett tuggummi, och nu svarar SAS.

– Vad är avgiften för att tugga tuggummi på Ryanair? säger SAS vice koncernchef John Dueholm.
Ryanair hävde också att SAS biljetter är tre gånger så dyra, att SAS tappar bort tjugo gånger fler bagage och att SAS ställer in dubbelt så många flygningar som Ryanair.
– SAS är ett nätverksflygbolag som tar kunder ut i Europa och världen. Inte bara mellan två flygplatser man aldrig hört talats om, och så långt från slutdestinationen att man spenderar halva semestern och resebudgeten på transferbuss eller taxi till och från flygplatsen. De kolossalt få väskor som tillfälligt försenas med SAS, sker i samband att en kund byter flygplan på en flygplats. Ryanair erbjuder inte ens möjligheten för varken kund eller bagage att byta plan på en och samma biljett. Och bland de stora europeiska flygbolagen är SAS det flygbolag som har minst förseningar med bagage, säger John Dueholm.
– Folk är trötta på alla dolda avgifter som lågserviceflygbolagen har. Egentligen bör vi döpa om dem till högavgiftsbolag! Som ett fullserviceflygbolag är vi
stolta att erbjuda våra kunder innovativa lösningar som gör resan enklare och mer behaglig. Vi belönar kunderna med Eurobonus-poäng och, så klart, att kunna
erbjuda en resa med Europas punktligaste flygbolag, säger John Dueholm.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024