Annons:

Stordalen satsar dubbelt i Jämtland

Petter Stordalen köper inte bara Copperhill i Åre, nu satsar Clarion på konferensavdelning i Östersund.

Clarion Hotel Grands konferensavdelning ska byggas ut och bli den största och modernaste i Östersund, enligt Clarion.
Konferensavdelningen får ytterligare 400 kvadratmeter och plats för ytterligare 150 konferensgäster. Lokalerna ska stå färdiga den 20 november.
– Vi får flexibla lösningar på de nya lokalerna med möjlighet att ändra storlek och utformning alltefter gästens önskemål. Dagens konferensgäster vill inte bara ha ett bra konferensrum utan även faciliteter som utvecklar människors möten. Med de nya lokalerna får vi utrymmen för umgänge, mingel och spontana möten i ännu större utsträckning än tidigare, säger Bibbi Högbom, hotelldirektör Clarion Hotel Grand Östersund.
Under de senaste åren har Östersund förlorat två av sina större aktörer på konferensmarknaden, Flextronics och försvaret. Hotellens konferens- och affärsbesökare har därmed minskat generellt sett i staden.
– Det är klart vi har märkt av en förändrad marknad över de senaste åren. Det är och har varit en utmaning för oss liksom för övrig hotellnäring i stan. Jag ser ändå att vår satsning visar på en framtidstro och vilja att Östersund ska ha en stark besöksnäring, säger Bibbi Högbom.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024