Annons:

Anders Trollsås ny vd i Modo Hockey

Före detta Sverigechef för Hertz/First Rent a Car Anders Trollsås blir Modo Hockeys nye vd.

Anders Trollsås, uppvuxen i Örnsköldsvik, blir ny vd för föreningen och evenemangsarenan den 1 oktober, skriver Modohockey.se. Han kommer närmast från posten från Sverigechef för Hertz/Rent a Car och tidigare från Scandic.
 
– Det här känns oerhört roligt och inspirerande. Modo AIK är min moderklubb och jag spelade hockey i föreningen från mina tidiga pojklagsår fram till juniortiden. Jag har senare varit tränare i Trångsunds ungdomsverksamhet och min dotter är hockeymålvakt i SSK så det där med ishockey har faktiskt alltid varit en viktig del i mitt liv, säger Anders.
 
– Arbetet med att hitta en ny vd har pågått under sommaren och rekryteringsgruppen har haft ett antal mycket kompetenta kandidater att välja bland. I byggandet av det nya Modo Hockey är det naturligtvis viktigt att få en duktig vd på plats. I Anders har vi hittat en skicklig företagsledare med bred erfarenhet. Att han dessutom har ett genuint hockeyintresse som grundats här uppe, gör att vi känner oss mycket nöjda med vårt val, säger Sven Kågevall, nytillträdd ordförande.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024