Annons:

Orsa Grönklitt vinnare i Stora Turismprisets regionfinal

Orsa Grönklitt har utsetts till vinnare i Stora Turismprisets regionfinal för området Jämtland, Uppsala län, Gävleborg och Dalarna.

– Att vara kandidat till det finaste turistpriset i Sverige känns helt oslagbart. Vi har tidigare blivit utsedda till årets comeback inom näringen. Bara det blev en dörröppnare hos investerare och inte minst hos marknaden. Nu är detta ytterligare en fjäder i hatten, den finaste kvalitetsstämpeln, som jag har mina fantastiskt engagerade medarbetare och investerare att tacka för, säger Torbjörn Wallin, vd, Orsa Grönklitt.
Juryn lämnade följande motivering:
”Orsa Grönklitt är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag och har en utveckling som saknar motsvarighet i Turistsverige. Genom att bygga upp en ”folkrörelse” kring bolaget har man skapat en ovanligt stabil grund och stöd för fortsatt tillväxt på ett regionalt, nationellt och internationellt plan. Orsa Grönklitt har på ett intelligent sätt kombinerat lokal lojalitet med nationella resurser och internationell marknadsföring.”
Nominerade var även Peace & Love och Kall Auto Lodge. Orsa Grönklitt går nu vidare som finalist till Stora Turismprisets riksfinal den 22 oktober i Stockholm.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024